onsdag 22. desember 2010
Ja så går vi mot lysere tider... juhu... livet blir liksom lettere å tenke på...

Som sagt så er svultsen ikke så aggrisiv som i novmber mnd.. den har roa seg..men er fremdeles i begvegelse....men det var jo positivt at den tar det med ro i disse juletider... :))) det er jo meir enn eg gjør...
I går kjørte eg og stefar'n min te byen... eg skulle ha litt småting før jul... han satt av dagen til dette for å hjlpe meg... Vi dro i ett tiden på dagen.. var innom verkstedet på bakeribygget så eg fikk kjøpt siste julegaven....innom Byporten ,jula og kjøpte noen småtingt til badet.... på kafe og kosa oss.... så på Rema og handla te jul...følte meg skikkelig i form...fikk gjort alt eg skulle...vi var hjemme 16.oo tida
Sigve bar inn varan .. Kristin hjalp til.. eg deisa ned i gostolen... no kjente eg korr sliten eg va....
Lett middag ble det ...Kyllingsalat med loff... godt og sundt.. Sigve måtte til Lovund igjen for å jobbe..
kristin rydda før ho forsvant... og eg la meg til rette i stolen med fjernkontrolla og tlf i nærheten...
Eg sovna av før eg fikk slått på tven.. utpeisa....i natt våknet eg .. hadde sååå inn i hæl..... ondt i knær og føtter.. så vidt eg sku kom meg opp å få tatt medisin....ble litt bedre etter inntaket... men fremdeles drittvondt..
Nu så eg faktisk mørkt på heile jula... kansje eg måtte på sykehuset vest eg ikke ble bedre...men kom på at eg hadde jo noe sterkere som eg kun tar i nødstilfelle...tok en.. og no e eg så mye bedre... men gjett kem som skal ta det med ro i dag...hadde jo så mange planer .. men skitt... det blir jul uannsett.. og eg har værdens beste datter som hjelper meg..selvom hormonan hennes e i opprør i støytan....
kjære lesera.. blir kjæmpe glad om dåkk skriv i kommentaren..

har du ikke nettadr..så bruk ID: ANONYM... og husk trykk.. publiser..ellers kommer det ikke på trykk... stor juleklem til dere..

14 kommentarer:

 1. Kjære Miriam:-) Så godt at du er så optimistisk. Beundra motet ditt. Og som du sei: Jul bi det uansett. Og vi skal ha fokus på å være ilag,ta vare på hverandre. Eg sett her med støvsugeren fremme,bøtte en plass og rot en anna. Men eg ska være ilag med ungan mine på julaften,og det betyr mest. Og selvsagt bi vi ilag litt resten av jula også.
  Eg ønsk deg så masse go jul. Ønsk deg og Kristin ei kjempe koselig jul. Og du,hormona...har ei på 15 år,og skal si deg at det svinger. Glad eg kan kjør ho heim når det bi for mye. Men vi har masse moro ilag.
  Husk at dåkk er i mine tanka. Stor og varm juleklem fra Monika:-)

  SvarSlett
 2. Du e no ei tøffa, Miriam. Trur dokker kommer til å få ei koselig jul, selv om du ikke får gjort alt som du pleier. Det å kunne kos seg i lag e det som betyr nåkka.
  Juleklem tel dokker begge

  SvarSlett
 3. Kjære Miriam=)) Tusen takk for alt du deler med oss, både på bloggen og på fb. Du er stor<3 Og jeg er glad du er opptimistisk og har gode dager:D Du og Kristin er ofte i mine og Jan sine tanker. Vi trenger alle å leve mer i nuet og ikke bare stresse, for som du sier: det blir jul likevel. Vi ønska dåkker begge ei god og fredfull juletid, varme klemmer fra oss i granåsen<3

  SvarSlett
 4. Vil også takke deg for at du deler dine tanker med oss. Vi trenger vel kanskje alle å bli minnet på at i livet så er det både oppturer og nedturer.Jeg tenker ofte på deg og Kristin.
  Ønsker deg ei riktig God Jul.

  PS: jeg har to hormonelle jenter i hus, og når det stormer som verst "tvinger" jeg fram smilet og sier til meg selv, nyt det, for plutselig så er de blitt voksne og ute av redet:)

  SvarSlett
 5. Julen kommer nok, og hva er vitsen med å stresse så en blir helt gåen, det bør i hvertfall ikke du! Nei, kos deg og sitt i godstolen. Håper virkelig du ikke får så mye smerter, og at du kan få fine, gode dager. Jeg tenker på deg, ønsker deg alt godt, og ønsker deg og datteren din en veldig fin jul. Sender deg en klem også!

  Marit S

  SvarSlett
 6. Hei snupi :)
  Grattis med nytt bad!!! Blei lekkert!! Va å sneik på bildan du ha lagt ut :) E vel herlig å ha ihvertfall dèt ujnnagjort...regn med det vart en god del meir praktisk før deg.
  Synes no du har fått gjort mye enda formen ikke e så mye å skryt av. E en stor prestasjon det Miriam :)
  Hos oss har eg berre rydda og pynta....ska begynn å vask litt no...berre litt kaffe først :) Huff, sku ønska energinivået va litt beire, men eg sats på at med dempa belysning og tente stearinlys så vises ikke støvet så godt, knis :)
  Håp at du og ho Kristin får ei god jul Miriam :)Ønsk dåkk alt godt, og hils ho Hormonella også :)
  Stor klem fra Lise

  SvarSlett
 7. Heia Miriam :)Ha no lest siste innlegg på bloggen din. Det er nesten som jeg leser ei bok. Syns det e så flott at du deler dette med oss,og forteller oss virkeligheta. Håper så inderlig at du får ei flott og koselig Jul med dine nærmeste og at du slipper å se sykehus og leger i denne tia. Ha ei God Jul og et Enda bedre Nyttår :) Klæm fra Mona.U.

  SvarSlett
 8. Kjære Miriam, følge dæ og hverdagen din på bloggen. Rørende og godt skrevet, om en hverdag som er langt fra min. Kjenne mæ "heldig" som får følge dæ, at du vil,klare og orke å skrive,dele oppturer og nedturer med oss! Du skal vite at det er mange med mæ som har dæ i tankan og som ber om en lykkelig utgang.
  Vil sende dæ de beste ønskan for jula og det nye året, at du får goe daga i lag me dine.
  Juleklæm t dæ fra mæ<3

  SvarSlett
 9. Heia Miriam!
  Ja du har bære en ståpåvilje som man bare må misunne dæ og beundre;-))
  Gratulere med nytt bad,det blei jo flott og sikkert vældi gjevt til dine behov.
  Her i huset (hos datra mi),var alt ordna ,det e bære juletreet som er igjen og det tar vi i fellesskap i mårra, så æ har det nu flott og e heldig som kommer te ferdipyntet jul;-))
  Janett har forresten lagt til bloggen din på sine favoritta så hun følger dæ og ka som skjer med dæ;-)))
  Så får du kose dæ masse og ta det rolig....som du sier det blir jul uansett og det er ikje pynt og at det er reint som teller,men at man får vær sammen med dem som man er gla i ;-))))
  Ha ei riktig god jul både du og Kristin...klæm fra Sølvi;-)))))

  SvarSlett
 10. heia Miriam. Her i Sigerfjorden e jula kommen, bare nissen som enda ikke har vist seg :D
  bare kosa oss. jentene skal feire i i stokmarknes, nyttår har de planer, så da ska ho mor te Hamar å kose seg de siste dagene av året :) kan tru æ gleda meg :D)
  sender masse juleklemma og gode ønsker til deg og kristin for denne jule og nyttårshelg !!
  ....beundra ditt mot ....

  SvarSlett
 11. Hei Miriam! Kor fin du e på bilde, i julerød genser og all ting! Du stråle, her sett æ nedsnya me en liten bihulebetennelse og føle at æ har gådd gjenna ei lita kjøttkvern, og der sett du i stoln og smile fra øre te øre, og ser så opplagt og fin ut! Korr hente du all energien fra? :))

  I dag har æ hadd nån runda me min tenåring, vi har prøvd å gjøre klar te jul, og det har vært lurvelæven innimellom. Æ sku ha ho te å støvsuge senga si, nåkka ho mente va helt unødvendig - ingen andre gjør sånne ting protesterte ho høylytt! Æ hadde ikkje akkurat løst te å vise ho bilda av midd heller, for da har ho vel nekta å ligge i senger i all framtid ..

  Ellers så har mann min en kollega som har fått hjernesvulst, og han kom hjem fra jobben i dag og erklærte høylytt. - Du ho du kjenne må spise masse grønn mat og antioksydanta! Æ har kanskje nevnt det før te dæ? Vi gjør det hjemme her. Mest mulig fargesterk mat. Mann min har kjøpt nån kapsla han spis, han si du bør ta dobbel dose ACAI MAX (antiokidant i konsentrert form. Han kollegaen hadde fått beskjed av legan i Tromsø om å stappe i sæ mest mulig av antioksidanta.. Veldig effektivt dæm tablettan Håvard tar). Ønsk dæ te jul! Selges på helsekost.

  E fint at du innser at brems`n må på. Sett bort julestresset te andre som e i bedre fysisk form. Du må bruke energien din på å bli fresk vet du, du skal være i nyte-modus!! Jula kommer, jula går.

  Ha ei riktig god jul om vi ikkje snakkes før! Varm klem fra Beate Losvik

  SvarSlett
 12. Hei Miriam.
  Supert bad du har fått deg, det har du virkelig fortjent.
  Også godt å høre at ting har roa seg litt.
  Ta det no med ro, og nyt jula.
  Riktig god jul til deg og Kristin.
  Stor juleklem fra Tove L.

  SvarSlett
 13. Hei på deg!!
  Har fulgt bloggen din en stund!
  Skal si du er litt av en tøffing!Jøje meg hva du har gått gjennom!
  Den siste nyheten fra sykehuset var veldig positiv!!
  Det blir lettere å takle hverdagen når man får høre at ting går rette veien!Du får ha en fredfull jul og et godt nyttår!
  En julehilsen fra Trondheim;))

  SvarSlett
 14. Hei Miriam.
  Jeg følger deg på bloggen din og ser du har positive tilbakemeldinger fra hvitfrakkene :)
  Tenker ofte på deg og Kristin.
  Sender deg varme klemmer og ønske om ei God Jul og et bedre Nyttår før deg og dine.
  Julehilsen fra Sortland
  ♥¸.•*¨*•♫♪ Go Jul.

  SvarSlett