søndag 26. desember 2010

jula 2010
Ja der var jula så og si over.... nyttår neste...
Har hatt ei fantastisk jul ...selvom det ikke gikk som vi ville..og det var jo å dra til lillebror i Arendal...men ,,men.. sånn ble det.... så ble vi invitert til Yvonne på julaften... men da hadde eg og Kristin bestemt at det skulle bare være oss to.. og det angre vi ikke ett sekund på...

Vi laget julematen i lag.. kosa oss.. masse latter ..klemma... og god ble maten.. ribbe med det tradisjonel tilbehør... og julebrus...
Etterpå rydda vi og så godt vi kunne.. var jo stappmett begge to....
Satte fram julekaker og div snaks.. men lite ble spist....

Åpnet pakkene...og Kristin fikk det hun ønsket seg... både fra meg og pappaen M/familie i Bodø... hun var storfornøyd.. og det var eg og...
ble fort sliten og da klokka var 22oo på kvelden sa kristin at eg så skikkelig sliten ut og at hun skulle hjelpe meg i seng.. hun skulle rydde etter oss...ho e så hærlig.. og eg må bare si at det er længe sia vi har hatt det så kos.... glømt var alt det triste som har skjedd i løpet av 3 år.. men mamma var i tankene hele tiden..dypt savnet....
I går 1 juledag.. var pappa på brunch her hele dagen og denne dagen var det også bare kos, og masse latter...

No ligger Diamanten min å sover... eg våknet kl.04.30 og har vært våken siden... så no skal eg legg stolen og meg i sovestilling og prøve å få litt søvn...

Ønsker dere alle en fortsatt god jul..og ett hærlig godt nyttår...

Ønsker at dere skriver en kommentar i bloggen... bruk ID : Anonym..... Gjerne navnet deres så eg veit kem som skriver... OG HUSK Å TRYKK PÅ PUBLISERE ellers kommer ikke kommentaren i blogge.... stor klem til dere alle...

Husk å ta vare på hverandre ETTER denne høytiden også.... :)))

6 kommentarer:

 1. Å så koselig å lese det du skriv her Miriam...du har ei hærlig datter DET e det ikje nåkka tvil om;-)
  Her hadde vi det også koselig 12 stk fordelt på stort og smått...pakka opp julegava her i nesten 3 tima,men vi stressa ikje og hadde det veldig kos.
  Ellers har nu alt gått bra, på onsdag kjæm kailln fra jobb og skal feire nyttår ilage oss, så ries vi te spania 3 jan.
  Ønska dåkker ei fortsatt fin romjul..klæm fra Sølvi ;-))

  SvarSlett
 2. Vell overstått Miriam og Kristin :D)
  Godt og se julekvelden ble fin og minnerik, full av varme slik det skal være . Hadde en flott julekveld sjøl og :D)
  Idag kommer Veronika med sambo heim , og foreldrene mine til middag, så da blir vi noen stykker rundt bordet, så nå står det ei stor gryte med pinnekjøtt på ovnen og puttrer .
  Ha ei fortsatt fin romjul og kos dere på nyttårsaften!!
  Klem fra Laila

  SvarSlett
 3. Godt å høre at dere har hatt det så trivelig du og Kristin.Ha ei fortsatt god jul,og ei fin nyttårsfeiring.Klem fra Anne-Berit.

  SvarSlett
 4. Hei Miriam:) Som alltid er det like koselig å lese i bloggen din,du skriver så godt og enkelt, legger ingenting i mellom og da kan vi som leser virkelig føle din hverdag. Skjønner godt at du er stolt av Kristin, virker som ei flott jente:) Viktig å ta vare på øyeblikkene og det hører vi her at dere gjør!!
  Vi har feiret jul i lag alle 5, mine foreldre har vært i lag med Gøril og hennes familie, i går var mamma og pappa her med oss. De ba meg hilse så masse til deg!!
  Jeg ønsker deg-dere ei fortsatt fin romjul og selvfølgelig alt godt for det nye året!!
  PS:glemte å skrive navnet mitt sist gang jeg kommenterte i bloggen din her!!
  Klem til deg fra meg,Siw Heidi

  SvarSlett
 5. Vel overstått jul Miriam. Det varma å lese at du og Kristin tok en sjefsavgjørelse,og feira på deres vis. Syns eg hører latteren og gleden dåkk delte. Det er jo det jula handla om. Og være ilag og være nær. Skjønna at mammaen va savna,det kjenne eg også på. Spesielt i jula. Eg var hos Lise og ungan,og der va det også ribbe med tilbehør. Etterpå va det gaver og kos. Venninna til Benedicte,som heter Elma,bor i samme hus som meg. Her er 2 leiligheter. Dem er fra Serbia og feir ikke jul. Ho ble med til Lise og feira jul ilag med oss. Så kjørte ho hjem ilag med meg. Ho storkosa seg. Og mammaen hennes takka meg etterpå,forat ho hadde fått vært med. Sku jo bare mangle.
  Igår sløva eg bare her heime. No er Julian her og ska sove hos bæsta i natt. Han ser på Harry Potter og er så trett. Men å legg seg....neida. Men han må no bare sett her. Det er jo jul og han ska ikke på skola.
  Men no må eg avslutte her. Ble jo en heil roman av dette. haha. Eg ønsk både deg og Kristin ei fortsatt god jul. Håp dåkk kose dåkk masse. Snakka forresten med Evelyn i formiddag. Koselig. Vi snakkes Miriam,og tusen takk forat du deler din hverdag her. Stor juleklem fra Monika:-)

  SvarSlett
 6. Hei Miriam :)

  Så flott at dåkker feira jula hjemme! Æ har også det sånn, mindre mas, pakka hit og dit. "Det enkle e ofte det beste" :) Man trur mange ganga at man må haste av sted for å gjøre alle te laks, og når alt kommer te alt, har man sæ sjøl og ungan sine nærmest - og det e jo dær man skal sette fokus aller først, ikkje sant? Lurt og fornuftlig valg.

  Så fikk dåkker sikkert kosa dåkker godt i lag også, satt stemninga - og det e jo kjempeviktig. Æ syns mange ganga det blir mykje styr på julaften når vi e sammen me andre, pakka hist og her.

  God jul videre, tenk - nu har vi hadd solsnu, vi går mot lysere daga allerede. Ska bi godt det :)

  God klem fra Beate Losvik

  SvarSlett