lørdag 27. juni 2009

Lørdag

Ja ja sånn gikk jo denna dagen.. kjedelig trudd eg....gikk inn og ut av veranda... førr det e jo så varmt ute.. og kaldt inne... hehe aldri fornøyd...
Ble bedd på grilla laks hos Frøydis .. men dessverre så hadde eg nettopp spist... :(( Men men... får ta den igjen en anna gang... :))
Åååå Yvonne fikk ordna med bil.. så no fær vi te Hemnes skal hør på Smokie... og kansje fær innom Galleriet te ho Yvonne Rosten.. datra te Frøydis... har vest ei "barmslig" utstilling der.. og Frøydis sa at eg kom helt sekkert te å lik den...(Hmmm e eg såå barnslig...hihi)
Gler med kjempemasse te i kveld... Skal ta masse bilda... noe blir sekkert lagt ut her og noe på fjæsboka....Kos dåkk i varmen folkens... : )))

2 kommentarer:

  1. Sterk lesing dette Miriam,men sikkert godt for deg å "skriv det av deg".Må si jeg er full av beundring for at du legger det ut så vi andre kan få lese om hvordan du har hatt det og har det.Håper så inderlig at du blir frisk igjen og kan legge denne fæle tia bak deg.Krysser alt jeg har for deg.Klem fra Anne-Berit.

    SvarSlett
  2. Tusen takk Anne Berit... Tiden for vise.. Og jeg håper jo selfølgelig at dette skal gå bra.. Klem : ))

    SvarSlett