tirsdag 14. juli 2009

Sjuk


Huff å huff..har ikke hatt krefter til å skrive så mye i bloggen i det siste..MÆN nu..... er jeg på "bedringensvei"..har hatt spysjuke og div infeksjoner både her og der...Nå har eg fått medisin og alt går så mye bedre..Venter fremdeles på noe svar fra sykehuset.. tror papirene og bildene fær fra det ene sykehuset til det andre... men har et lite håp at det havner på Haukeland Sykehus i Bergen til slutt og ganske snart....Så er det bare å vent å håpe og tro at eg også havner der om ikke såååå lenge.. nu vil eg faktisk ha slutt på denna sykdommen som spis meg opp innanfra...
Nei huff.. no holder jeg på å komme over til negative tanker og det skal man ikke.. eneste negative er at eg ikke fikk med meg allsang på grensen.. skitt au... men håper og tror at ""TE NESTE ÅR"
I dag var det faktisk 27 + grader i lille mo i rana.... vest jo ikke kor eg sku gjør av meg.. hihi....
Men eg overlevd no.. hihi.. Dro på Nav og skulle hente meg en søknad og der var det jo godt og kjølig.. så det gjorde ingenting at jeg måtte vente en halvtime før en saksbehandler fant ut at no hadde eg sittet der lenge nok... : ))) Fikk no endelig den søknad etter mye knot og rot på dataen demmes...herremin hatt eg kunna sekkert leita den opp fortere enn dem... dem va faktisk 4 stk tilsammen og leita på EN data.. kun dem ikke ta hver sin og leit.. istedet førr å stå i kø førr å la den ene saksbehandlern etter den andre leit....Ka skal det gå med Norge...???
Ha en fin dag folkens.....

1 kommentar:

  1. Hei! Havnet på bloggen din via en link på Bloggdamer på Facebook. Alltid gøy å ta et besøk på nye blogger :)
    Håper det går bra med deg og at du får igjen kreftene dine:)

    SvarSlett