mandag 5. juli 2010

dato tromsø


No e helga over og mange e begynt på ferien sin..er i grunn litt missunnelig.. hadde vært greit å reise langt,langt bort... til sol og varme...
Sånn som det er no så ser det ut som hele Arendal turen går i vasken...Kristin og eg har blitt enig om å hold oss heime så lenge jeg ikke er i form.Kansje like greit det.

Husker ikke om jeg skrev det i forrige innleg, men det blir ny innleggelse i Tromsø i august... huff.. no kom eg på at eg har skrevet det... ja ja.. skylder på haue.. hahaha...men nå har eg fått en dato.. den 8/8 2010. skal jeg reise til UNN.

Har vært lite sosial i helga.. eneste som har fått meg ut.. er da jeg henta Kristin i kveld hos ei venninne... ellers så har jeg bare sløva..laget middag, det eneste fornuftige jeg har gjort i dag....
I morra skal jeg stå tidlig opp.. har vest en avtale.. men vet ikke klokkeslett ennu.. dere oppdager det kansje seinar.. sier bare kansje.. er litt usikker på om det blir eller ikke.. men ser fram til den avtalen..

Ser ut av vinduet no klokken 00:16.. ett aldeles nydelig vær... håper det holder til over sommer'n..( Optimistisk)
Nu folkens.. skal eg legg meg.. og håper jeg får en god natts søvn..
ha en fin natt/dageller kveld.. :))

1 kommentar:

 1. Hei snupi :)
  Så koselig at du vart med på giveawayen min :)
  Får håp at du vinn! Høres ut som om du kujn treng en liten premie.
  Kajn gjerne kom å vis deg på dataen, det lille som eg kajn. Har fått masse hjelp sjøl fra andre bloggera. Plages med å få laga en meny øverst på sia. Det va jo ikke akkurat nå kunst...men så ska det jo ligg innlegg under menyknappan...grrrr.Finn vel ut av det også :)))
  Håp dagen i dag bi en god dag før deg :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett