mandag 4. oktober 2010

I full træning igjen...Ei uke sia eg kom heim fra helseparken..Rana sykehus... Har vært hjemmefra i over en måned ..dåkk an ikke kor godt det va å kom heim te datra mi og kjente omgivelser..
Går litt trægt heime syns eg.. men eg prøver å være tålmodig med meg sjøl.. ikke lett men eg prøv...har hjemmesykepleier som kommer hver morgen og hjelper meg med vask og påkledning...men no går det framover med meg så det blir ikke lenge før dem får "sparken"... :)))
Ellers så har eg fått en del hjelpemiddler ..så det meste klar eg no sjøl..
I dag va første dagen på Moheia fysikalske.. træna litt på droppfoten og armen..håper eg får kontroll over foten..og selfølgelig armen og...
Har ennu litt angst for å gå nedover i trapper,men det går no på ett vis.. må eg... så må eg..Kan jo ikke bare gå opp trappen.. alle må jo ned også...
Forresten ...Takk te schæferhundklubben AVD Helgeland som laga ei trapp te meg så eg og kjem meg inn i klubbhytta... super gjeng..
No skal de bi godt å få komme i gjenge igjen.. få på plass rutinan når det gjeld datra mi og meg..Så får man bare håpe at det ikke kjem noen dårlige nyheter før om 100 år.. :))
Blomstern på bildan fikk eg av ho Liv Pleym Ringstad..Båsmoroser.. og de var like fine hele tiden jeg var på Helseparken.. nesten 3 uker...
No skal eg brett sammen noen klær... ikke bare..bare det..især når ikke venstre arm lystrer...men får det nok te i løpet av dagen..
Ha en hæppy dag...det har eg...
Du kan gjerne skriv i kommentaren.. som nettadr. bruker du anonym... lem

3 kommentarer:

 1. Heia snuppa....
  Ja det tenke æ va godt å kom heim te dattra di og kjendte omgivelsa.
  Du får ha masse lykke te vidre me opptreninga så du kan "sparke" hjemmehjelpa.
  Ha ei flott uke Miriam....klæm fra Sølvi;-))

  SvarSlett
 2. Hei Miriam !
  Supert at du e kommen deg heim!
  Lykke til videre med treninga!
  Klem fra ho Tove

  SvarSlett
 3. Hei Miriam.
  Kor bra at det går fremover, du e flink som står på og da e æ sikker på at det herre her går bærre bra!!
  Stor bamseklem fra Pie :))

  SvarSlett