fredag 24. juli 2009

Montebello-Sentret


Nå e turen endelig avgjort.. det blir tur til Lillehammer og montebello..eg og Kristin drar 8 aug.. og blir til den 14 aug.... vi gleder oss kjempemasse.. håper bare no at eg ikke blir syk igjen og må reise hjem slik som sist...Kurset heter barn med kreftsykeforeldre.. og det er fokusert på barna..Der får dem treffe andre unger som også har en mor eller far som har kreft.. så de får se at dem er ikke alene om en syk far eller mor.Masse aktiviterter og samtalegrupper med erfarne kreftsykepleiere.. skulle ønske det fantes noe slikt her på Mo.. men dessverre gjør det ...det ikke...Her er snakk om pårørende.. man da tenker alle på de voksne.. men barn er også pårørende gløm ikke det...!!!!
Bra hun får dette kurset nå like før hun skal begynne på ungdomsskolen..kansje det blir lettere førr henne....At hun får tømt seg på kurset... hos meg vil hun ikke prate om kreften.. og jeg vil ikke presse henne.. og jeg vet at det blir til å løsne seg for henne på Montebello... Abefaller alle med kreft til å søke på montebello... fins mange forskjellige kurs for alle kreft typer ,,pårørende og helsepersonell....Snakk med legen,,,,helsesøster .. Oppholdet og reise blir dekt av Nav...kun en liten egenandel som er vanlig....ha en fin dag,,,

1 kommentar:

  1. Her har du jo en blogg også. God tur til Montebello-sentret. kos deg, hygg deg og kom styrket hjem ;) Her kan du også følge med på min blogg, som handler om alt fra hverdagsliv til interiør som er min 2 lidenskap etter schæferhunder ;)

    SvarSlett