søndag 2. januar 2011

Kortison ansikt...Første bilde e eg fullpakka av kortison tabletter... det andre er jeg nesten normal i ansikte,,, heldigvis begynner nedtrappingen i morra.. men kan gå opp til 3-4 mnd før eg e normal igjen... kansje dere skjønner mere nå hvorfor man får angst førr å treffe folk... ikke alle kjenner meg igjen...og noen blir "flaue" når eg sier kem eg e....eg får en slags sosial angst av å være ute blant masse folk...

Men av og til så Må eg .. og da e det å mote seg opp og gjøre det beste uta det... dere vet jo at vi kvinnfolk.. under og OVER 50 lik jo å se sånn noenlunde ut ... ikke som en oppblåst ballong som om noen har tegnet 2 prikker som øyne .. 1 prikk til nese og ett strek til munn....Sånn føler eg meg... OG.... KOM IKKE HER OG SI AT DET ER BARE BAGATELLER.... det e det JA.... Men du som leser dette ... hvilket ansikt ville DU ha foretrukket..?????

Sånn!!! no fikk eg blåst litt ut av en bitteliten frustrasjon på det nye åre..
La oss håpe det blir den eneste....

Kommentarer ønskes.. posetive...eller negative.. har du ikke nettadresse.. bruk ANONYM og husk legg til kommentaren... ha en fin dag / kveld.. hilsen Miriam

10 kommentarer:

 1. Heia...ja forstår dæ vældig godt Miriam...vi har det jo med å vær forfengelig,så kan godt tenke mæ te at du sliter..
  Holder på å pakke for vi skal reis heim te spania i mårra og ordtaket som sier borte bra, men hjemme best e jo ikje te å komme fra...har hatt det flott her, men det skal bli godt å kom heim igjen;-)))
  Du får ha en flott kveld så jabbes vi etterhvert....klæm;-)))

  SvarSlett
 2. Du e no Vakker Miriam, uansett ka slags ansikt du har ;) Men e skjønne godt ka du skriv om..

  SvarSlett
 3. Skjønne deg godt Miriam. Ha opplevd på nært hold ka det vil sei å få kortisomansikt. Og ja, man e jo litt forfengelig både den eine og den andre av oss, så det ikkje bærre bærre.. Men en ting vil eg sei, og det e at det du gjennomgår, og måten du takle det på, det står det aill respekt av. Hadde eg hatt hatt, hadde eg tatt den av førr deg ska du veta. Uansett Miriam, eg gremmes ikkje eller blir "flau" når eg treff deg. Krysse fengran og håpe at det nye året vil va det året at teng snur førr deg, og du kan senke skuldran og nyte av det du har kjæmpa førr.. :)

  Stor klæm og lykke tell før deg Miriam :) Ps.det gjør bærre godt å få lufta ventilen og slept ut litt frustrasjon, gjør det når behovet melde seg :)

  Anita

  SvarSlett
 4. Ska ikkje påstå at æ forstår kordan du har det, for kortison har æ ingen erfaring me. Men æ veit at vi leve i et samfunn som e ALT for opptatt av utseende. Halve venninneflokken min har hatt mageplastikk og nån av dæm prøve fortvila å få mæ te gjøre det samme. Æ ser ut som æ e smellgravid, og det har æ gjort hele mitt liv! Æ har ingen planer om å fjerne vomma mi, den e genetisk, kæm e æ uten vom? Æ har venninne som har stådd å peika på mæ, og fortalt at sånn kan æ ikkje gå rundt å se ut, og så har dæm peika på sæ sjøl, kor vellykka har ikkje dæm sjøl blitt etter mageoperasjonen :o)) Det skal operereres, spayes med botox, strammes og heises for enhver pris! Vi kan lett glemme oss sjøl oppi dettan sirkuset :/

  E fint at du fortell at det e medisinan som gjør dissa forandringan hos dæ, så slepp nu folk å spekulere så masse da. Syns det e trist at du føle at du må "bure dæ inne" på grunn av medisinan. Æ syns du e flott æ, og du e inspireranes!

  Kan du ikkje droppe innom en sånn dærre makup-shappe da og spørre om råd dersom du syns det blir for vanskelig da? E utrulig ka skyggelegging kan gjøre av mirakler i et ansikt :) Æ kan se om æ finn en link og legge på sida mi. Mene æ så en for et år sia.. utrulig ka som går an.

  Uansett. Ikkje glem kæm du e! La hjertet blomstre :)) Og.. så får du nyte å være rynkefri da, så lenge d vare :o)

  Klem fra Beate Losvik - The vom-mom :))

  SvarSlett
 5. Huff.. når det kom sånn på trykk, ser det sleivat ut og ikkje helt gjennomtekt :(

  Beklager om det høres voldsomt ut, det e ikkje meninga å virke flåsat på nåkka vis. Æ forstår at det kan være tøft..

  Det æ prøvde å si va at man legg for mye vekt på utseende i vårres samfunn. Kanskje burde man pakke bort speilan på tidspunkt som detta i livet?

  Håpe æ ikkje såra dæ me en sånn sleivat kommentar. Varm klem!

  SvarSlett
 6. Kan lov deg at det sett ei her og har veldig dårlig samvittighet. Tank støtt og stadig på da du satt og venta på Kristin. Ho va inne på en klesbutikk og du satt på en benk øverst i gågata. Så kom eg gåanes og var veldig i tvil om kem du var. Da hadde du og Kristin vært på spa og kosa dåkk,så klart eg å ødelegg dagen med å ikke kjenn deg igjen. Ba jo om unnskyldning,men skaden va gjort. Håp at mange les dette og IKKE gjør samme feilen. Takk forat du da sa ka det var som gjorde det. Men det sett godt innbarka i hjertet og hjernen min enda Miriam.
  Du er modig og tapper og VAKKER. Uansett om du i perioda må ta den medisinen,så er du jo deg. Gla i deg,snuppa. No ska eg ta kveld. Lykke til. Klem te deg og Kristin fra Monika:-)

  SvarSlett
 7. Hei på deg. Jeg bruker kortison selv en periode pga gikt. Bruker heldigvis små doser, så jeg har sluppet det der, men føler likevel meg litt oppblåst. En har jo liksom nok med den sykdommen en har i utgangspunktet, så det er ikke moro, og som du sier, forfengelige er vi hele livet, det er vel et tegn på sunnhet i sjelen, i alle fall! Jeg mener nå likevel at det er den indre skjønnhet som teller. Det er en mager trøst mange ganger. Jeg beundrer deg stort, og synes du har en utrulig innstilling. Jeg ønsker deg godt nytt år, må dine plager bli mindre, og må nedtrapping av kortison få deg til å føle deg bedre. Jeg følger bloggen din og synes den er helt super. Stå på, tenker på deg! Klem fra ukjent venn på Østlandet, Marit. Hvor bor du egentlig? I Nordland eller Troms?

  SvarSlett
 8. Jeg går også på höy dose kortison nå og har blitt temmelig rund i ansiktet, så jeg forstår deg godt. Det er ikke noe hyggelig. Jeg har gått ned i vekt men ingen ser jo det, når de först ser ansiktet så sier de ingenting. Håper jeg snart skal få senkt dose igjen. God bedring til deg. Klem

  SvarSlett
 9. hvordan går det med deg?

  SvarSlett
 10. Skjønner at det kan være tungt og kjennes ekkelt, men Miriam, det er det som er innafor som teller, du er jo gulle god forde om du er oppblåst, alle vi som kjenner deg vet jo hvordan du egentlig er, klem til deg!

  SvarSlett