mandag 10. januar 2011

Mest sliten i kroppen....
Så e vi kommet ut i januar 2011....tiden går...og eg kan sei eg har konfirmant til høsten... jøss tida går...
Bildet eg har brukt i dag e tatt da ho dro på juleballet som skolen arr...Trur dåkk eg e stolt av gullet mitt.... ??? : )))))

Ellers så har eg no vært innom sykehuset ett par gangar... hovna sånn opp i foten at eg ikke fikk / får på meg sko...kunne ikke ta taxi... så ambulansen måtte kjøre meg dit..
Var livredd at de skulle legge meg inn.... Har no fått vanndrivende.. så no e det dospringing som gjelder...
ja det ene føre det andre med seg....Førr å si det mildt så e eg drittlei...
Bi også fort sliten... når eg ligg så føler eg at alt e ok....at eg kan gjøre ditt og datt aleina... men så snart eg begynn... så blir eg sliten... haue e så klårt som en 20 åring...vil gjøre ditt og datt... men kroppen e som en 90 åring....helt jævlig e det...
No e har eg heldigvis fått unna jula....juhu... påsken neste....

har fått ny elektrisk seng.. sykehus seng.. og den er til go hjelp når eg skal opp om natta og morran..
Kristin fikk mi dobbelseng som bare er ca 1 år.... ho va selfølgelig i himmelen over det....
I dag skal vi ha pølse i hjemmelaget brunsaus og makaronistuing til middag... og det er er jo så godt og lenge siden vi har hatt....
Ikke så mye spennende å fortelle.. men dagene har stort sett vært positive....
Tirsdag og torsdag får eg fysioterapaut heim til meg.. håper eg klarer å komme meg i bedre form igjen.....
Ha en fin dag folkens.. setter pris på om dere rabler ned noe i kommentaren... Har du ikke ID: Nettadr,, bruk ANONYM .... husk og trykk publisere innlegget.. så går det så bra så... ha en fin dag....

6 kommentarer:

 1. Du er søren i meg flink, Miriam!! Til og med fått bort jula :-) Det har ikke jeg helt, men i dag blir den borte. Ble inspirert av deg! Skjønner godt at du blir dritt lei innimellom. Ikke lett når huet vil, men kroppen ikke orker, har jo kjent litt på det jeg også. Det er lov å være dritt lei og forbanna også innimellom. Kanskje DET kan få opp energien litt da, for ei stund ihvertfall!!? :O)) En god klem til deg fra meg, Liz. Og du? Jeg skjønner også at du er kjempestolt av den flotte jenta di! Hils henne fra oss :-)

  SvarSlett
 2. Ikke rart du e stolt a ho Kristin,ho e ei nydelig jente.
  Skjønner godt at du bi lei av å ha det sånn som du har det,hvem ville ikke blitt det.Men eg e imponert av ditt pågangsmot,ikke alle som ville taklet det du går igjennom så bra.Krysser alt for at du skal bli bedre,og sender gode tanker til deg og jenta di.Klem fra Anne-Berit.

  SvarSlett
 3. Heia...ja du kan vær stolt av Kristin, ho e jo ei nydelig jente og ikje så heilt ulik mora si;-))
  Ja klart man kan bli dritt lei av ting og tang og skjønn godt at du og blir det sånn som du forklare det.
  Ellers så går det nu imot ombordreise for min del, reis te norge på søndag og ombord i Bergen på mandag hvor vi ligg på verksted på Håkonsvern...ikje så vældi lyst, men når man først har kommet sæ ombord så er det greit.

  Ha ei flott uke Miriam så jabbes vi plutselig....klæm;-)))
  Sølvi

  SvarSlett
 4. Herlige Miriam! Ditt pågangsmot e bare helt TOPP! Og snart kommer påska <3 Ja, den gjør jo det! Det e så herlig at du ser framover, midt oppi alt, vann i beinan.. du medisinerer, og du skriv om det - får det ut på TO måta. :) Bort me vekk!

  Flott at dåkker har fådd ny seng begge to! Konfirmasjon te høsten? Her bruka det å være om våren, høre det har blitt mer og mer vanlig me konfirmasjon på høsten sør i Norge også. Bi fine utefoto`s av konfirmantan på den årstida :))

  Kos dåkker masse jente! Varm klem fra Beate L

  SvarSlett
 5. For ei flott jente, da!
  Tenker på dere!
  Marit

  SvarSlett
 6. Hei Miriam:-) Har ikke fått med meg at du har oppdatert bloggen din. Men bedre sent.... Eg bi så imponert over deg. Ikke mye syting fra deg. Skjønn godt at du bi lei,men det er no jammen kov. Og ho Kristin er bare så skjønn. Kan ikke fatte at ho ska konfirmeres snart. Ja ja,eg har jo et barnebarn som er over den alderen. Ho går i 10 klasse og bi 16 år te høsten. Og som du sa,vi er bare 20 år i hodet. Og den hold vi på. Kroppen får no bare lev sett eget liv,bare vi føl oss som 20 åringa. Eg bruk å si at ungan har tatt meg igjen. I alderen.
  Ska prøv å ta meg en tur nordover i løpet av våren. Da må eg kom innom te deg. Masse gode tanker og god bedring te deg. Glad ideg. Klem fra Monika:-)

  SvarSlett